Basisonderwijs

Voorbereiden op de cito of hulp nodig bij een schoolvak? Onze bijlesdocenten staan voor je klaar. Wij geven bijles aan basisschoolleerlingen uit alle groepen. Nederlands, Engels, rekenen, begrijpend lezen, topografie of juist geschiedenis, bijles kan je volgen in alle vakken. Heb je concentratieproblemen en pik je niet genoeg op van de les? Dan kan onze bijles helpen. Wil je jezelf voorbereiden op het voortgezet onderwijs of wil je vaardigheden verbeteren zodat jij beter kan gaan leren? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Onze docenten beschikken namelijk over de juiste vaardigheden om jou optimaal te begeleiden. Alle contactmomenten zijn individueel en kunnen zowel fysiek aanwezig als online gegeven worden. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op! 

Service Prijs
Telefonisch intakegesprek van 30 minuten. Gratis.
Kies voor ‘individuele bijles PO’ als je achterloopt op de lesstof, waardoor bijspijkeren nodig is of als je de stof van één of meerdere vakken niet onder de knie hebt. Met praktische tips en adviezen zorgen wij dat jij meters blijft maken. €35 per uur.
Kies voor ‘leren leren PO’ als je hulp kan gebruiken bij plannen en organiseren, jouw leerstrategie bepalen, schema’s maken, inzicht krijgen in jouw sterke en zwakke punten, samenwerken, doorzetten als het moet en leren van je fouten. €35 per uur.
Kies voor ‘voorbereiding op het voortgezet onderwijs’ als je een duidelijk beeld wil krijgen van het voortgezet onderwijs en hoe jij daarmee om kan gaan. Hierbij focussen we ons onder andere op jouw executieve functies. €35 per uur.

Alle hierboven getoonde diensten zijn vrijgesteld van BTW. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb