Voortgezet onderwijs

Voorbereiden op het centraal examen of hulp nodig bij een schoolvak? Onze bijlesdocenten staan voor je klaar. Wij geven bijles (theorielessen) aan alle niveaus in de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Nederlands, Engels, wiskunde, biologie, natuurkunde of juist geschiedenis, bijles kan je volgen in alle vakken. Heb je concentratieproblemen en pik je niet genoeg op van de les? Dan kan onze bijles helpen. Wil je jezelf voorbereiden op het centraal examen, wil je vaardigheden verbeteren zodat jij beter kan gaan leren of wil je gecoacht worden bij het kiezen van een vervolgopleiding? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Onze docenten beschikken namelijk over de juiste vaardigheden om jou optimaal te begeleiden. Alle contactmomenten zijn individueel en kunnen zowel fysiek aanwezig als online gegeven worden. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op! 

Service Prijs
Telefonisch intakegesprek van 30 minuten. Gratis.
Kies voor ‘individuele bijles onderbouw VO’ als je achterloopt op de lesstof, waardoor bijspijkeren nodig is of als je de stof van één of meerdere vakken niet onder de knie hebt. Met praktische tips en adviezen zorgen wij dat jij meters blijft maken. €35 per uur.
Kies voor ‘leren leren VO’ als je hulp kan gebruiken bij plannen en organiseren, jouw leerstrategie bepalen, schema’s maken, inzicht krijgen in jouw sterke en zwakke punten, samenwerken, doorzetten als het moet en leren van je fouten. €35 per uur.
Kies voor ‘voorbereiding op het centraal examen’ als je gebruik wil maken van een optimale voorbereiding waarmee je vol zelfvertrouwen aan het examen kan starten. Hierbij focussen we ons onder andere op het verkennen van de leerstof, het maken van een planning, het instuderen van de leerstof, het controleren van je kennis van de leerstof en oude examenopgaven oefenen. €35 per uur.
Kies voor ‘studiekeuzecoach VO’ als je studiekeuzebegeleiding op maat wil hebben. Wij maken gebruik van een verkort traject en van de laatste inzichten zodat jij de best passende keuze kan maken. Dit traject bestaat uit een kennismakingsgesprek, het in kaart brengen van interesses en kwaliteiten, een selectie van passende studies, coaching tijdens het keuzeproces en een eindgesprek. Het traject (4 tot 8 bijeenkomsten van 45 minuten) eindigt als er een keuze is gemaakt. €40 per 45 minuten.

Alle hierboven getoonde diensten zijn vrijgesteld van BTW.