Wie zijn wij? 

Mijn naam is Stephen van Tellingen en ik woon samen met mijn vrouw en dochter in Almelo.

Sinds 2013 ben ik werkzaam als leraar en sinds 2018 ben ik werkzaam als coach. De eerste jaren heb ik gewerkt op een praktijkschool in Enschede en momenteel ben ik werkzaam op een school waar gepersonaliseerd onderwijs aangeboden wordt. Tijdens het werken heb ik gemerkt dat ik energie krijg van leerlingen en studenten verder helpen in hun leerproces.

Ik ben afgestudeerd als leraar lichamelijk opvoeding (Bachelor of Education) en als leraar speciaal onderwijs (Master Special Educational Needs). Tijdens deze studies heb ik veel ervaring opgedaan met betrekking tot het begeleiden van en lesgeven aan leerlingen en studenten in verschillende leeftijdscategorieën (VO & MBO). Sinds kort heb ik de Master Education Leadership (MEL) afgerond waarbij ik voornamelijk ervaring heb opgedaan met leidinggeven aan leraren en het begeleiden van studenten op HBO niveau.

Mijn naam is Lotte van Tellingen. Leuk dat je dit leest en mogelijk interesse hebt in ons.

Tellingen educatie komt voort uit een uit de hand gelopen hobby. In mijn vrije tijd heb ik de afgelopen jaren kinderen uit mijn omgeving bijles gegeven. Zowel kinderen van de basisschool als van de middelbare school. Zoals Stephen al noemde wonen wij samen met onze dochter in Almelo. In 2016 ben ik afgestudeerd (pabo) en sindsdien ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Ik ben werkzaam geweest in het speciaal onderwijs en heb daarna de overstap gemaakt naar het regulier onderwijs waar ik ervaring heb opgedaan in de groepen 5 t/m 8. Mij kom je tegen als je bijles wilt vanaf de middenbouw in het basisonderwijs (alle vakken) tot en met de onderbouw van het voortgezet onderwijs (alle niveau's en alle theoretische vakken).

Maak jouw eigen website met JouwWeb